Till toppen

Resan fran Bangkok

För några timmar sedan landade vi i landet jag alltid drömt om att en gång besöka. Thailand. Dock han jag bara stiga av planet, vänta i en väntsal och sen boarda igen. Vi stannade bara för att tanka så det blev bara en runtur på flygplatsen. Så vad jag hann lära mig var att alla thaländare faktiskt inte ser lika dana ut, men dom är lika korta som dom verkar på tv. Och små! Nu var det min tur att sitta i mitten på planet, emil vid fönstret och jag skulle då få någon bredvid mig. Emil hade på vägen till bangkok en riktig fläskfilé haha. Men jag såg chansen att komma undan lätt. För det är ju säkert ca 50% Chans att det är en thailändare som kommer få den nya platsen bredvid mig, 80% chans att han är kort och 90% chans att han är pinnsmal. Ja menar… det är ju 220% chans att jag kan bre ut mig lite extra!! Dock så var det en missionär från nya zeeland som var på väg hem från indien där han har hjälpt drogpåverkade. Och hans kroppsstorlek går att likna den guden buddisterna tillber. Men men… han var trevlig så jag ska inte klaga

2 kommentarer

God morgon till er i Sverige.

 

Jag har nu sovit som en stock i 6h medan Emil däremot sovit lite till och från. På utsidan av fönstret kan man se mark, åkrar och stora bruna fält. Emil chansar på att vi är någonstans efter indien. Om man tittar riktigt noga kanske man kan få en glimt av dr Bombay där nere.

Åh nu kommer frukosten. Måste sluta


1 kommentarer

Resan fran london

Klockan vet jag inte riktigt vad den är just där jag befinner mig, Det är kolsvart på utsidan av flygplansfönstret men jag skulle chansa på att vi är någonstans… högt upp i lufte… ovanför Europa. I Sydney är klockan nu 11:30 och i Sverige är den 03:30 (lördag). Så jag hoppas att ni alla sover gott där hemma.

På planet har vi precis fått in mat. Det blev kyckling och ris med någon bulgursallad. Slemmigt men mättade som Timon i Lejonkungen hade sagt. Det finns en massa olika spel och filme på tv skärmen som alla passagerarna har i nackstödet framför sig. Dock så funkar inte emils och min går det än så länge bara att se Simpson på. Men det är ju ändå dags för oss att sova så vi får lösa det i morgon.

 

På flygplatsen i london (Heathrow) var jag för första gången inne på Tiffanys. Det fanns ingen frukost där så långt ögat kunde nå. Jag frågade Emil om jag skulle be om lite breakfast men det tyckte inte han haha. Tänk.. första gången man är inne i denna berömda och fisförnäma butik är jag klädd i mjukisbyxor och skrattar högt när dom små hållarna ser ut som *******.

 

Jag fick även testa loaded potato skins för första gången. Mmmmm...

Nä nu är det dags att sova. Vi hörs igen i morgon!
(Bilder kommer sen)

Kramar!

0 kommentarer